Team

Jasper Loos

Jasper Loos

Kinesitherapeut en Osteopaat

Ik ben opgegroeid in Overpelt en heb na mijn secundaire studies (Sint-Hubertus Neerpelt) mijn masterdiploma Kinesitherapie & Revalidatiewetenschappen behaald aan de KU Leuven. In 2015 studeerde ik af met specialisatie sport en sindsdien ben ik actief als kinesitherapeut. Naast mijn beroep als kinesitherapeut, startte ik in 2016 aan de zesjarige opleiding osteopathie aan FICO (Antwerpen). Deze studie heb ik afgerond in juni 2022 en sindsdien ben ik ook actief in onze praktijk als osteopaat.

Ik heb een passie voor het menselijke lichaam en alles wat hiermee te maken heeft. Of het nu gaat om beweging, voeding, anatomie, slaap, fysiologie, celbiologie…, ik ben geïnteresseerd! Ook sport heeft een bijzondere plaats in mijn leven: krachttraining, lopen en fietsen zijn mijn wekelijkse uitlaatkleppen.

info@osteoactief.be
0497 78 73 23

Mathias Vaesen

Mathias Vaesen

Revalidatie & (sport)kinesitherapie

Mijn naam is Mathias. Ik heb 23 levensjaren (1998) op de teller staan en woon in Pelt.

In 2020 studeerde ik af aan de universiteit van Hasselt, in de richting revalidatiewetenschappen en kinesitherapie – specialisatie musculoskeletale kinesitherapie, optie sport. Dat laatste was een voor de hand liggende keuze en vloeide voort uit mijn fascinatie voor sport en gezondheid. 

In mijn vrije tijd trap ik al eens tegen een bal (bij Lindelhoeven VV) en houd ik me bezig met krachttraining, o.a. onder de vorm van Calisthenics (wat trouwens erg handig is in corona-tijden!).

Onlangs behaalde ik mijn certificaat als NASM Personal Trainer, een mooie aanvulling waardoor ik zowel patiënten als sportieve cliënten kan begeleiden in het behalen van hun doelen.

mathias@osteoactief.be
0496 28 82 94

Nick Martinez

Nick Martinez

Personal trainer

Ik ben Nick. Bij Osteo Actief geef ik personal training onder de naam Fit&irie.

Als kniepatiënt heb ik mogen ervaren wat gerichte krachttraining voor een blessure kan betekenen. Vanuit die ervaring ben ik bewegingswetenschappen gaan studeren aan de KUL (specialisatie fitness en gezondheid).

In hoofdberoep ben ik werkzaam als bewegingstherapeut voor personen met een beperking bij Sint Oda. Ongeacht het beginniveau: iedereen kan bewegen en trainen!

In bijberoep werk ik als Personal trainer: mijn visie sluit perfect aan bij die van Osteo Actief. Gezond bewegen, gezond trainen, no nonsens en wetenschappelijk onderbouwd. Doelstellingen kunnen lopen van een betere dagdagelijkse levenskwaliteit tot een betere performance bij atleten. Mijn cliënteel varieert van een 74-jarige met rugklachten tot een ruiter op Europees niveau en precies dat is de uitdaging binnen mijn job als personal trainer.

fitandirie@gmail.com

Robben Meyers

Robben Meyers

Revalidatie & kinesitherapie

Ik ben Robben, geboren en getogen in Hamont. Vanwege mijn brede interesse in het menselijke lichaam, startte ik in 2018 mijn opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit van Hasselt. In Juni 2023 ben ik afgestudeerd met specialisatie manuele therapie.

Mijn erg brede interesse in het menselijke lichaam, anatomie – fysiologie – immunologie – …, heeft me de laatste jaren van mijn opleiding geleid naar de chronische pijnproblematiek. Hierbij kan je denken aan steeds terugkerende klachten, fibromyalgie of chronisch vermoeidheidssyndroom. Ik kijk graag naar de persoon achter de klacht om op die manier het volledige plaatje nooit over het hoofd te zien.

robben@osteoactief.be
0472 82 12 67